Wat is de rol van de diëtist?

Picture of Kathleen Van Malderen
Kathleen Van Malderen
Samenvatting
Op onze infodag werd meer uitleg gegeven over de rol van voeding en de diëtist in de behandeling van PDS. Welke diëten bestaan er? Hoe kan een diëtist hierbij helpen?
Inhoud

Achtergrond

In oktober 2021 organiseerden we voor de eerste maal een infodag over het prikkelbare darmsyndroom voor patiënten, vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden. 

In deze video kan je de voordracht van diëtist Michael Ternoot volgen. Hij gaat dieper in op de rol van de diëtist in de behandeling van het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Welke diëten bestaan er? Is een dieet voor iedereen de oplossing?

Hou de komende weken onze website in de gaten voor de andere voordrachten. Je kan je ook abonneren op onze Youtube pagina om zo meteen op de hoogte gebracht te worden. Je kon eerder op onze website al andere videos vinden van onze infodag: algemeen overzicht PDS, nieuwe ontwikkelingen wetenschappelijk onderzoek, studies Antwerpen, studies Brussel, studies Leuven deel 1 en studies Leuven deel 2

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond