Symposium over PDS: Emsa Antwerpen

Picture of Kathleen Van Malderen
Kathleen Van Malderen
Samenvatting
In mei 2021 organiseert IBSBelgium in samenwerking met de Antwerpse geneeskundestudenten van Emsa een symposium over PDS voor zorgverleners.
Inhoud

Over het evenement

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert EMSA Antwerpen, een vereniging van Geneeskunde en Biomedische studenten aan de Universiteit Antwerpen, een symposium rond een medisch thema. Dit jaar wordt het een speciale editie die online en volledig coronaproof zal worden uitgezonden via YouTube op woensdag 12 mei om 19:00 uur. Het onderwerp van deze avond gaat over de wereld van het prikkelbare darmsyndroom.

Tijd en locatie

12 mei 19:00 – 22:00
Symposium op YouTube, link volgt via mail na inschrijven.

Hoe inschrijven?

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Bezoek de website van EMSA Antwerpen of hun facebookpagina voor meer informatie over het evenement of om je in te schrijven.

Voor wie?

Het symposium is voornamelijk gericht op (toekomstige) zorgverleners, maar iedereen is welkom.

Is er ook iets voor patiënten?

Achter de schermen is het team van IBS Belgium druk bezig om te kijken hoe we een informatiedag kunnen organiseren voor patiënten, familie, vrienden en iedereen die geïnteresseerd is. Hou de website en onze sociale media in de gaten voor meer informatie!

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond