Symposium over PDS: Emsa Antwerpen

Over het evenement

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert EMSA Antwerpen, een vereniging van Geneeskunde en Biomedische studenten aan de Universiteit Antwerpen, een symposium rond een medisch thema. Dit jaar wordt het een speciale editie die online en volledig coronaproof zal worden uitgezonden via YouTube op woensdag 12 mei om 19:00 uur. Het onderwerp van deze avond gaat over de wereld van het prikkelbare darmsyndroom.

Tijd en locatie

12 mei 19:00 – 22:00
Symposium op YouTube, link volgt via mail na inschrijven.

Hoe inschrijven?

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Bezoek de website van EMSA Antwerpen of hun facebookpagina voor meer informatie over het evenement of om je in te schrijven.

Voor wie?

Het symposium is voornamelijk gericht op (toekomstige) zorgverleners, maar iedereen is welkom.

Is er ook iets voor patiënten?

Achter de schermen is het team van IBS Belgium druk bezig om te kijken hoe we een informatiedag kunnen organiseren voor patiënten, familie, vrienden en iedereen die geïnteresseerd is. Hou de website en onze sociale media in de gaten voor meer informatie!

Meer artikels

Infodag

Deelnemen aan onze infodag is gratis, maar omwille van COVID-19 vragen we wel om in te schrijven. Indien de inschrijvingen volzet zijn zal je op een reservelijst terecht komen.

Kan je toch niet komen of ben je ziek? Laat dit dan op tijd weten zodat andere personen de kans krijgen om te komen.

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven voor onze infodag op 16 oktober. Laat weten met hoeveel personen je zal langs komen zodat we lunch kunnen voorzien.