Test jezelf

Hieronder kan u enkele vragen vinden die evalueren of uw klachten passen bij het prikkelbare darmsyndroom en of u risicofactoren heeft voor een andere ziekte.

Deze zelftest is geen diagnose. Symptomen kunnen namelijk variëren over de tijd. Als u klachten heeft dan adviseren we om steeds een arts te raadplegen. De ingevulde vragenlijst kan u meenemen als u uw arts consulteert om samen te kijken of er aanvullende onderzoeken nodig zijn om zo tot een diagnose te komen. 

De resultaten van deze zelftest worden manueel verwerkt. U krijgt het antwoord zo snel mogelijk in uw mailbox!

Indien u hiermee akkoord gaat dan worden de resultaten van deze vragenlijst gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Deze gegevens worden steeds anoniem verwerkt, voor meer informatie kan u hier terecht. Indien u niet akkoord bent kan u alsnog de zelftest invullen, nadat u het resultaat heeft ontvangen worden al uw gegevens verwijderd.

Vrouwelijke arts
Bristol stool chart

Bedankt

Je kan van ons binnenkort een mailtje verwachten met het resultaat.

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond

Infodag

De inschrijvingen voor onze infodag zijn volzet. Je kan je wel nog inschrijven op de reservelijst om op de hoogte te blijven.