Studies Universiteit Brussel

Picture of Sébastien Kindt
Sébastien Kindt
Samenvatting
Op de infodag werden de lopende PDS studies voorgesteld. Interesse in onderzoek? In dit deel kom je alles te weten over de studies in Brussel.
Inhoud

Achtergrond

In oktober 2021 organiseerden we voor de eerste maal een infodag over het prikkelbare darmsyndroom voor patiënten, vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden. 

Deze week kom je alles te weten over de lopende studies in Vlaanderen. In dit tweede deel worden de studies van de Universiteit Brussel/Universitair ziekenhuis Brussel toegelicht door professor dokter Sébastien Kindt. Meer informatie over de studies van Brussel kan je steeds terugvinden op de website of je kan contact opnemen met Marijke De Wolf  (studieverpleegkundige, 02/4779683) of Virgini Van Buggenhout  (studiecoördinator, 02/4775014).

Hou de komende weken onze website in de gaten voor de andere voordrachten. Je kan je ook abonneren op onze Youtube pagina om zo meteen op de hoogte gebracht te worden. 

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond