Studies Universiteit Leuven: deel 1

Picture of Kathleen Van Malderen
Kathleen Van Malderen
Samenvatting
Op de infodag werden de lopende PDS studies voorgesteld. Interesse in onderzoek? In deze video kom je alles te weten over het eerste deel van de studies in Leuven.
Inhoud

Achtergrond

In oktober 2021 organiseerden we voor de eerste maal een infodag over het prikkelbare darmsyndroom voor patiënten, vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden.

Deze week kom je alles te weten over de lopende studies in Vlaanderen. In deze derde video wordt het eerste deel van de studies van de Universiteit Leuven/Universitair ziekenhuis Leuven toegelicht door professor dokter Jan Tack. Meer informatie over de studies van Leuven kan je terugvinden op hun website of je kan contact opnemen via maagdarmstudie@kuleuven.be.

Hou de komende weken onze website in de gaten voor de andere voordrachten. Je kan je ook abonneren op onze Youtube pagina om zo meteen op de hoogte gebracht te worden.

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond