Wat is de rol van de kinesist?

Picture of Kathleen Van Malderen
Kathleen Van Malderen
Samenvatting
Op onze infodag werd meer uitleg gegeven over de rol van de kinesist in de behandeling van PDS. Welke vormen van kinesitherapie voor PDS bestaan er? Hoe kan een kinesist hierbij helpen?
Inhoud

Achtergrond

In oktober 2021 organiseerden we voor de eerste maal een infodag over het prikkelbare darmsyndroom voor patiënten, vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden. 

In deze video kan je de voordracht van kinesiste Joëlle Roenen. Zij gaat dieper in op de rol van de kinesist in de behandeling van het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Welke vormen van kinesitherapie bestaan er voor PDS? Hoe kan een kinesist jou helpen?

Wil je steeds op de hoogte blijven wanneer we nieuwe videos online zetten? Abonneer je dan op onze Youtube pagina om zo meteen op de hoogte gebracht te worden. Je kon eerder op onze website al andere videos vinden van onze infodag: algemeen overzicht PDS, nieuwe ontwikkelingen wetenschappelijk onderzoek, rol van de diëtist, studies Antwerpen, studies Brussel, studies Leuven deel 1 en studies Leuven deel 2

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond