Nieuw boek: prikkelbare darmen

Picture of Heiko De Schepper
Heiko De Schepper
Samenvatting
Professor Heiko De Schepper schreef een boek over prikkelbare darmen. Bestel het nu via uitgeverij Pelckmans.
Inhoud

Korte inhoud

Het prikkelbare darmsyndroom (PDS) is zonder twijfel een van de belangrijkste darmaandoeningen in onze moderne maatschappij. Naar schatting een op de tien Belgen heeft regelmatig last van buikpijn of rent te pas en te onpas (of net helemaal niet) naar het toilet. En toch is het prikkelbaredarmsyndroom een aandoening waar een zweem van mysterie rond hangt. Want wat is het nu precies? Beelden buikpijnlijders zich iets in of is het wel echt een aandoening? (Spoiler: ja, dat is het!) Wat zijn de belangrijkste symptomen? En kun je er als patiënt iets aan doen?

In Prikkelbare darmen vertelt maagdarmspecialist Heiko De Schepper alles wat je moet weten over het prikkelbare darmsyndroom. Hij legt haarfijn uit hoe het mechanisme in elkaar zit en waarom het syndroom zo moeilijk vast te stellen is – met veel foute diagnoses tot gevolg. Daarnaast nuanceert of weerlegt hij de vele mythes die de ronde doen. Om zo wanhopige patiënten een hart onder de riem te steken en zowel hun hoofd als hun darmen te verlichten.

Cover boek Heiko De Schepper

Praktische informatie

Beschikbaar vanaf 11 januari 2022 via uitgeverij Pelckmans.

ISBN 978-94-6401-241-5
 

Tijdelijke actie!

Profiteer tot en met 10 februari van 10% korting en gratis verzending met gebruik van onze kortingscode: PDS2022

Bedankt

Graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels of vorderingen rond het thema IBS (prikkelbare darmsyndroom). Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

Logo IBS Belgium zonder achtergrond